top of page

Curs d’anglès regular per a adults

Cada un d’aquests mòduls posseeix una duració mitjana de 80 hores, podent variar d’acord amb el ritme d’estudi i el grau de dedicació de l’alumne, és a dir, que pot concluir-se avans o estendre’s d’acord amb la necessitat.

 

El cronograma és constituït per dos tipus de matèries:

◦ Obligatòries: Son aquelles definides pel European Language Portfolio (Portfolio Europeu de les Llengües), les quals garanteixen que la teva corba d’aprenentatge sigui coherent i evolutiva.

◦ Lliures: El professor té la llibertat de presentar a les classes activitats escollides/creades per ell o solicitades per l’alumne. 

​A més, sabem de la teva preocupació amb la correcta pronunciació de l’anglès i hem desenvolupat un repertori propi d’activitats específiques per a treballar-la.

 

El mètode permet que l’estructura del curs no sigui rígida com la d’una màquina, sinó flexible com la d’un organisme viu, el que assegura l’equilibri entre l’aprenentatge de matèries indispensables per a l’adquisició de l’idioma i la manifestació de la personalitat de l’alumne i del professor.

 

Per exemple, estas fent el nostre curs regular però necessites interrompre temporalment el cronograma per a atendre alguna activitat diferent (corregir a classe un e-mail de la feina, preparar una entrevista de treball, una presentació, un viatge...)? Ho farem amb molt de gust.

Baucis Languages no forma grups. En cas d’interès, els alumnes els poden formar per compte propi.

 

Mòduls:

 

• Beginner A1

• Elementary A2

• Pre-intermediate B1

• Intermediate B2

• Upper Intermediate C1

• Advanced C2

British or American English?

 

Quin anglès he d’aprendre, el britànic o l’americà?

 

De fet, el mètode adoptat per Baucis Languages transcendeix aquesta questió pel fet d’observar molt atentament la realitat actual: és a dir, que en el món globalizat en que ens comuniquem, traballem, viatjem i, en definitiva, vivim, fàcilment podrem tenir contacte amb molts altres registres de l’anglès a més de l’americà o del britànic.

 

Mitjançant el nostre curs regular, t’exposaràs a l’accent de persones de diversos països de llengua anglesa, incluint-hi el de persones no natives, adquirint així una versatilitat amb relació a la comprensió de l’idioma molt superior a l’oferida avui per la major part dels cursos existents.

Curs d'anglès regular - Adults. Baucis Languages. Barcelona
bottom of page